Alla inlägg den 27 april 2014

Av Maria Dölhed - 27 april 2014 14:42

Nu har jag äntligen invigt mina Asics. Dom var verkligen sköna att springa i. Skorna hade en bra stötdämpning.

Blev att springa några kilometer, där jag sedan stannade och sprang några backintervaller. Kändes bra i benen denna gång. Det var verkligen skönt att slippa smärtan. Men nu måste jag vara duktig med att stretcha. Får inte fuska med det. Då kan det bli dumma bakslag igen. 


Har dock en liten nackdel att tillägga. Skulle inte köpt hälstrumpor, då jag köpte de speciella strumporna för löpning. Skulle köpt längre strumpor. Hälstrumpora hasade ner, så fick skavsår på båda hälarna. Inte bra, så är lite smått irriterad på det. Får helt enkelt införskaffa mer löparstrumpor, fast inte hälstrumpor, utan lite längre modell.

 

Mina fina rosa Asics. Ska just påbörja invigningen av skorna!

Av Maria Dölhed - 27 april 2014 14:01

Hade det inte varit April månad, så hade jag hoppat i. Ner i den vackert spegelblanka sjön.

 

Igår kväll var jag borta i sommarstugan. Det var verkligen ett härligt och behövligt avbrott, få koppla av vid det underbart vackra Busjön och denna gång var sjön helt spegelblank. Kändes fantastiskt avkopplande. Sitta där och njuta med god mat och smida sina planer om att måla om verandan och huset där,  bygga en trappa ner mot sjön istället för att behöva gå i en tvär backe neråt varenda gång och bygga en bastuflotte. Mycket arbete, men så mycket mysigare och bättre det skulle bli där om man fixade till de sakerna. Ett roligt och bra sommarprojekt.


Har två fina bilder upplagda. På det ena ser ni tre vindkraftverk. Fint att se dom uppe på berget i Hunflen. Sen andra bilden, då det började skymma på kvällen. Sjön var helt trollskt magisk.



      

Presentation


Välkommen till min blogg Vita Spår.Bloggen handlar om längdskidåkning, men även om psykisk hälsa. Längdskidåkning är en sport som jag brinner för och jag vill gärna dela med mig av min glädje för den sporten. Träningsbloggen där jag tar er in i min värld!

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<<
April 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards